Американският журналист Тъкър Карлсън, който пристигна в Москва, каза, че в

...
Американският журналист Тъкър Карлсън, който пристигна в Москва, каза, че в
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън е в Москва, вероятно ще прави интервю с Путин

Американският публицист Тъкър Карлсън, който дойде в Москва, сподели, че в Русия „ всичко е доста добре “.

В края на предходната седмица в каналите в Телеграм се появи информация, че Карлсън е дошъл в Русия и беше оповестена фотография с журналиста в " Болшой спектакъл ". Американските медии допускат, че Карлсън ще интервюира съветския президент Владимир Путин.

Видео разговор с журналиста се появи в Телеграм канала на " Известия ". Според изданието " свидетел е съумял да се свърже с журналиста " в хотел в Москва. Карлсън пита събеседника си от кой град е. „ Аз съм от Москва “, отговаря той. „ Обичам този град, хубав е “, сподели на собствен ред американският публицист.

Говорейки за задачата на пътуването си до Русия, Карлсън означи: " Исках да го прегледам. Четох толкоз доста за него, желаех да приказвам с хората, да видя по какъв начин е уредено всичко. И тук всичко е доста добре. "

На въпрос за опцията да направи изявление с съветския водач Владимир Путин, Карлсън единствено се усмихна и подвигна плещи. " Ще забележим ", сподели той. Журналистът коментира и бурната реакция на американските медии против неговото пътешестване. " Не знам. Те са луди, в действителност луди ", сподели Тъкър Карлсън.

 

Демократите в Съединените щати и следените от тях медии са " в спазми " от опцията съветският президент Владимир Путин да даде изявление на американския публицист Тъкър Карлсън. Тази позиция беше изразена в X (бивш Twitter) в събота от конгресмен Марджъри Тейлър-Грийн (републиканка от щата Джорджия). 

" Демократите и техните медийни пропагандори са обезумели от опцията Тъкър Карлсън да интервюира Путин. Те имат вяра, че имат право да бъдат цензори и че те са тези, които да ви споделят какво да мислите и на какво да вярвате. Те ненавиждат, когато някой като Тъкър излезе от сюжета. Имаме свободни медии в нашата страна и на хора като Тъкър Карлсън разчитаме да споделят истината! ", написа Марджъри Тейлър-Грийн.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР